/public_html/ / Certificat Energetic, Tarife certificat energetic
Tarife


Sună la numărul de telefon 0732.927.295 sau trimite SMS cu textul "CERTIFICAT" şi te sunăm noi!!!Certificatele energetice se eliberează beneficiarului în 24 de ore de la primirea documentelor solicitate.Preţuri practicate de societatea nostră pentru auditarea energetică a clădirilor noi sau vechi:Tip spațiu Preţ (LEI)
Garsonieră 240 lei
Apartament 2 camere 260 lei
Apartament 3 camere 280 lei
Apartamente 4-5 camere 350 lei
Case, vile individuale (locuințe unifamiliale) Prețul începe de la 350 lei, în funcție de complexitatea proiectului
Spații cu altă destinație decât locuință (birouri, hale, spații industriale etc) Prețul și condițiile vor fi discutate în funcție de complexitatea proiectuluiPentru suprafețe construite care depășesc 300 mp, prețul se va negocia în funcție de fiecare proiect în parte.


Dacă imobilul se află în afara oraşului Bucureşti, vom trimite certificatul prin curier, cu plata ramburs la primirea acestuia.


Preţurile de ofertă se negociază în cazul lucrarilor ce vizează un număr mare de clădiri/apartamente, și pentru contractele de evaluări pe termen lung.


În cazul altor suprafeţe sau a clădirilor cu altă destinaţie, preţul certificatului energetic variază între 0,5 - 2 euro/mp. Dacă beneficiarul nu are documente privind construcţia clădirii, trebuie să permită auditorului să efectueze la faţa locului măsurători, inclusiv relevee. Preţul releveului se stabileşte în funcţie de complexitatea lucrării.tarife.html